Пятница, 26.04.2024


Название документа
Газета Приморского района Запорожской области
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Категории раздела
Информирует РО ГУМВД [23]
Медицина [29]
Непогода [92]
Дела городские [79]
Спорт [43]
Ми-українські [15]
Духовность [18]
Ветераны [19]
В мире прекрасного [10]
Новости горсовета [11]
Дела районные [59]
Школьная жизнь [65]
Студент [15]
История [7]
Новости из детского садика [6]
История одной фотографии [2]
Праздник [54]
Детский отдых [20]
Урожай 2020 [17]
Эхо войны [6]
Карантин [28]
Выборы [44]
Новости культуры [11]
Наши земляки [19]
Милосердие [7]
Резонанс [43]
Полезная информация [135]
Центр социальных служб для семьи, детей и молодежи [2]
Благодарность [2]
Море [24]
ГАИ информирует [6]
Светлая память [4]
Новости МЧС [8]
До 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка [1]
Село и люди [8]
Наши гости [6]
Наша история [5]
По странам и континентам [5]
Технологии [5]
Что в декларации? [1]
Эпидемия [305]
Авторитетно! [11]
Народные традиции [7]
Проишествия [8]
Беспредел! [12]
Визит [5]
Информация к размышлению [32]
Странно! [2]
Поговорим о своём [1]
Любовь и голуби [1]
Луна, луна [128]
Православие [1]
Мнение [1]
Советы [0]
Кошмар! [22]
Происшествия [5]
Что нового? [5]
Власть и мы [2]
Стихия [6]
Дурь [15]
Конкурсы [1]
Точка зрения [2]
Ближе к делу [0]
Сессия [1]
Актуально [11]
В коридорах власти [0]
Многая лета! [0]
Поздравляем [0]
Новость [10]
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27
Мудрые слова
Цитата дня
Праздники
Календар свят. Мова, граматика, спілкування


06:34
У ГІРСІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИТО ПЕРШУ АМБУЛАТОРІЮ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ТИПУ

Під час робочої поїздки голова облдержадміністрації Віталій Боговін у Приазовському районі взяв участь у відкритті Гірсівської амбулаторії монопрактики. У заході також взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Іван Федоров та керівниця апарату Зінаїда Бойко.

– Вітаю вас, шановні лікарі, з цим знаменним днем! Такий сучасний медичний центр у селі – це заслуга Президента України, обласної влади, громади. Дуже радий, що маю можливість особисто подякувати вам за самовіддану працю. Ваша робота дуже важлива – від неї залежить здоров'я та життя людей. Епідемія коронавірусу показала, що медична галузь – це передова суспільства. Попри будь-які обставини наші лікарні повинні надавати сучасні послуги. Саме для цього в рамках ініціатив Президента України з розвитку якісної медицини у сільській місцевості за державний кошт було придбано новий автомобіль швидкої. І я надзвичайно пишаюсь, що жителі Приазовського району зможуть отримати сучасну і, що вкрай важливо, швидку допомогу. Я щиро вітаю вас з професійним святом і ще раз дякую. Завдяки вам у нас є майбутнє, – зазначив Віталій Боговін.

На території Гірсівської сільської ради проживає 2117 мешканців, для яких медична допомога стала доступною.

Як розповіла голова Гірсівської громади Наталія Попова, це перша сімейна амбулаторія, яка з'явилася в громаді. Амбулаторія має сучасне медичне обладнання та буде обслуговувати понад 2 тисяч мешканців. 

Також завдяки облдержадміністрації в громаді з'явився новий автомобіль. Відтепер лікар зможе виїжджати на виклики додому до пацієнтів.

Голова Гірсівської ОТГ Наталія Попова вручила символічний ключ від амбулаторії керівнику закладу.

Голова облдержадміністрації Віталій Боговін взяв участь і у відкритті мультифункціонального спортивного майданчика в смт Приазовське.

У листопаді 2019 року розпочалась реалізація цього проєкту, його вартість становила 1,5 млн грн. (750 тис. грн. – кошти державної субвенції, 750 тис. грн. – кошти бюджету Приазовської селищної об’єднаної територіальної громади). 

Майданчик дозволяє проводити навчально-тренувальні заняття з найбільш популярних серед молоді ігрових видів спорту: міні-футболу, волейболу, тенісу та баскетболу, що є надзвичайно актуальним для більш ніж 8 тисяч жителів громади. 

Як зазначила начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, сучасний майданчик сприятиме залученню дітей та молоді до занять фізичною культурою та спортом, створить якісні умови для підвищення спортивної майстерності, дозволить проводити змагання з ігрових видів спорту. 

На території громади функціонує Приазовська ДЮСШ, яка налічує 222 вихованці. Мультифункціональний майданчик дозволить покращити навчально-тренувальний процес та значно підвищить рівень підготовки вихованців школи до майбутніх визначних змагань.

Голова облдержадміністрації Віталій Боговін та приазовський селищний голова Сергій Варбанський передали дітям подарунки - футбольні м'ячі.

Відбувся і перший   футбольний матч між  командами  Приазовської дитячо-юнацької спортивної школи та  футбольною командою міста Енергодар.

 

Віталій Боговін ознайомився з ходом капітального ремонту фасаду та вітражів будівлі дошкільного закладу № 3 «Сонечко», який входить до проєкту «Велике будівництво».

Проєкт «Капітальний ремонт фасаду, вітражів Приазовського дошкільного навчального закладу (ясла-садка) №3 «Сонечко» було схвалено в результаті конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2020 році за умови співфінансування з місцевого бюджету у розмірі 10 %.

Проєктом передбачено: заміна вікон та дверей; утеплення фасаду; заміна вітражів; утеплення цоколя; улаштування відмостки; улаштування відливів; ремонт ганків; встановлення пандусів.

Дитячий садок відвідують 122 дитини, заклад розраховано на 225 дітей. Вартість проєкту становить понад 7 млн грн.

Завершити ремонт дитячого садка планується у вересні цього року.

Віталій Боговін ознайомився з ходом будівництва вітрової електростанції у с. Гірсівка.

Представники ТОВ "ЮРОКЕЙП ЮКРЕЙН І" розповіли, що планується встановити до 167 вітрових турбін. Будівництво першої черги ВЕС передбачає встановлення 27 вітрових турбін. На сьогодні завершено монтаж шести турбін. Введення в експлуатацію першої черги заплановано до кінця 2020 року.

Після завершення будівництва й доведення сукупної потужності до 500 мвт цей проєкт вітроелектростанції стане найпотужнішим в Україні, зможе забезпечити електроенергією приблизно 780 тисяч будинків та увійде в першу п'ятірку найбільших діючих наземних вітроелектростанцій у Європі.

Віталій Боговін відзначив соціальну значимість проєкту не лише для місцевої громади, а й для всіх жителів Запорізької області. Це і інвестиції в область, і створення нових робочих місць, і налагодження інфраструктури території тощо.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Категория: Праздник | Просмотров: 181 | Добавил: Main_admin
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Поиск
Топ новостей
Часы
Календарь
«  Июнь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Приморске
Погода
Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Калькулятор
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Переводчик

Переводчик онлайн

Карта
1 Map
Тв-программа