Четверг, 28.03.2024


Название документа
Газета Приморского района Запорожской области
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Категории раздела
Информирует РО ГУМВД [23]
Медицина [29]
Непогода [92]
Дела городские [79]
Спорт [43]
Ми-українські [15]
Духовность [18]
Ветераны [19]
В мире прекрасного [10]
Новости горсовета [11]
Дела районные [59]
Школьная жизнь [65]
Студент [15]
История [7]
Новости из детского садика [6]
История одной фотографии [2]
Праздник [54]
Детский отдых [20]
Урожай 2020 [17]
Эхо войны [6]
Карантин [28]
Выборы [44]
Новости культуры [11]
Наши земляки [19]
Милосердие [7]
Резонанс [43]
Полезная информация [135]
Центр социальных служб для семьи, детей и молодежи [2]
Благодарность [2]
Море [24]
ГАИ информирует [6]
Светлая память [4]
Новости МЧС [8]
До 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка [1]
Село и люди [8]
Наши гости [6]
Наша история [5]
По странам и континентам [5]
Технологии [5]
Что в декларации? [1]
Эпидемия [305]
Авторитетно! [11]
Народные традиции [7]
Проишествия [8]
Беспредел! [12]
Визит [5]
Информация к размышлению [32]
Странно! [2]
Поговорим о своём [1]
Любовь и голуби [1]
Луна, луна [128]
Православие [1]
Мнение [1]
Советы [0]
Кошмар! [22]
Происшествия [5]
Что нового? [5]
Власть и мы [2]
Стихия [6]
Дурь [15]
Конкурсы [1]
Точка зрения [2]
Ближе к делу [0]
Сессия [1]
Актуально [11]
В коридорах власти [0]
Многая лета! [0]
Поздравляем [0]
Новость [10]
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 27
Мудрые слова
Цитата дня
Праздники
Календар свят. Мова, граматика, спілкування


12:51
ПІДГОТОВКА ДО КУРОРТНОГО СЕЗОНУ У ПРИМОРСЬКОМУ РАЙОНІ ТРИВАЄ

24 червня голова облдержадміністрації Віталій Боговін перебуває з робочим візитом у Приморському районі. Там посадовець ознайомився з роботою важливих соціальних об’єктів

Зокрема, у с. Болгарка триває будівництво  амбулаторії групової практики. Головний лікар Приморського районного центру ПМСД Олександр Найда розповів, що амбулаторія надаватиме послуги населенню з первинної медико-санітарної допомоги, у тому числі, невідкладній медичній допомозі. Прийом пацієнтів здійснюватиметься і в амбулаторії, і вдома за викликом, або за ініціативи медичного персоналу амбулаторії з профілактичною метою. 

– Місцева влада та присутній народний депутат Павло Мельник, прошу звернути увагу на ціну, за яку виконує роботи підрядник. Ми всі чоловіки, всі виконували ремонти, будували – хіба ми робили за тисячу доларів за квадратний метр? Те, що будуються по області амбулаторії – це дуже добро, але щоб жодної копійки не пройшло мимо. Будемо перевіряти цю ціну, – наголосив Віталій Боговін. 

Крім цього Віталій Боговін у м. Приморськ ознайомився з роботами по термомодернізації будівель центральної районної лікарні, районного центру первинної медико-санітарної допомоги та з ходом реконструкції будівлі під сімейний гуртожиток. 

Голова Приморської райдержадміністрації Артем Попов зазначив, що ці об’єкти реконструюються за кошти Європейського інвестиційного банку. В рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України було включено три об’єкта у м. Приморськ. Будівельні роботи у Приморській центральній лікарні виконано на 100%, розширення поліклініки на 300 відвідувачів  у лікарні до кінця літа заплановано завершити. У лютому 2020 року розпочато роботи з  реконструкції будівлі під сімейний гуртожиток. Завершити роботи планується у грудні 2020 року. 

Народний депутат України Павло Мельник вручив головному лікарю Приморської районної лікарні Євгену Гогунському сертифікат на 96 тисяч гривень для придбання двох переносних кисневих установок. 

У райдержадміністрації за участі голови ОДА відбулась виїзна нарада з питань підготовки та проведення туристично-курортного сезону в Приморському районі. Найголовніше питання: підготовка та проведення курортного сезону в умовах протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. У Приморському районі знаходиться та зареєстровано 68 оздоровчих закладів. 

– Наразі епідемія коронавірусної хвороби внесла корективи у звичні для нас терміни підготовки до курортного сезону. На жаль, коронавірус нікуди не зник і загрози від нього  не стали меншими. Наша задача, щоб заклади відпочинку та оздоровлення працювали з дотриманням усіх рекомендацій МОЗ, щоб відпочиваючим було безпечно, усі працівники були легально працевлаштовані. Цього ми прагнемо. Головне, щоб бізнес працював та сплачував податки.  Але не треба тиснути на бізнес. Створіть такі конкурентні умови, щоб працювати легально та прозоро було легше. Давайте працювати разом, – наголосив Віталій Боговін. 

Голова Приморської ОТГ Олена Божкова зазначила, заклади мають отримати дозвіл – це акт готовності закладу. Готовність перевіряють Держпродспоживслужба, ДСНС та міська рада.  Такі умови є однаковими та рівними для всіх. 

Також було обговорено питання вимог законодавства з прикордонних питань в контрольованих прикордонних районах Запорізької області.

На останок Віталій Боговін відвідав Приморський професійний аграрний ліцей. Основними професіями, за якими відбувається навчання, є кухар-кондитер та машиніст-тракторист.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Категория: Дела районные | Просмотров: 264 | Добавил: Main_admin
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Поиск
Топ новостей
Часы
Календарь
«  Июнь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода в Приморске
Погода
Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Калькулятор
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Переводчик

Переводчик онлайн

Карта
1 Map
Тв-программа